nk sahkan pregnant atau tak

Spatutnya Hari nie period tp tak period.. Sakit kepala makin kuat.. Pening,loya, badan rasa hangat macam demam tapi tak pon, yg sy pelik skrg naik tangga tu berpinau je Mata... Pening smacam.. Pastu sebelum nie sy rajin jugak masak semua.. Skrg ya Allah rasa cmna taktau nk masuk dapur... Pelik... Perut nie kejap Cramp Kiri kejap cramp kanan.. Takmacam senggugut betul.. Lain rasa.. Pastu malam2 nk tidor tak selesa sbb sakit tulang punggung.. Klau ikut kiraan minggu nie dh 2 week.. Klau Dr tarikh kami bersma.. Period sy 20/6-26/6..sy nie pjj ngn suami so jarang jumpa.. 2/7 sy Ada jumpa.. Dan bersama.. Klau la sy g scan skrg agak2 nampak tak??..

6 Balas

Kalau ikutkan upt tu pregnant sis.. Tapi kandungan masih baru.. Kalau pergi scan skrg pun, takut tak nampak lagi. Sis tunggu lah dalam dua minggu lagi kalau nak pergi scan.

Klau ikut kiraan dr last period tu, 4week 3day, klau gi scan biasanya xnmpk lg.. Dh test guna upt?

5y ago

Oh yeke..insya Allah ada dh tu, jaga diri jaga pemakanan

ikt upt tu awk pregnant.. nk sah kn lg tggu dlm 2mggu lg.. nnt lg pekat warna upt tu..

buat upt dulu...if positive tggu lg 1 2 weeks boleh lh checkup ya...good luck

Bila hri ptma last period sis?

Nie hasil upt sy..

5y ago

tahniah . awk pregnnt