sakit senggugut 36 weeks

Sy pregnant 36 weeks,dh seminggu ad rasa sakit senggugut..sakit pinggang..normal ke?

52 Balas

saya pun baru lpas sakit mcm contraction nk beranak 2 mggu..masok wad 3 hri..kluar wad msh sakit..lpas tu doktor nk cek bukaan..tapi x bukak jln lg..mmg ada contraction lagi..msa cek bukaan tu..rupa2nya ada jangkitan kulat kat pangkal rahim yg menyebbkn sakit mcm nk bersalin..lpas doktor bagi ubat antibiotik msok melalui bawah tu..alhamdulillah,bru hilang rasa sakit & bby bergeral aktif smula..saya 36weeks 3hari..