Sakit seperti senggugut?

Hello mommies. Normal ke 36 minggu sakit perut seperti senggugut??

3 Balas

sakit tu bawah perut kita belah kiri dan kanan kan ? huhu sy slalu kena rsa cm sakit sengugut..tp dokter kata normal saja...klau dia dtg serang ya Allah cm nak nangis sj..tp klau dia serang sis..sis bawa baring n urut² bawah perut tu..

2y ago

sama bru kena pgi td. sakit dia mcm snggut bwh prut belah kiri

Mungkin contraction atau false contraction. 36w tu dah boleh bersalin sebenarnya. Observe dulu kekerapan sakit tu

hi mummy...sy xde plak rse cmtu...mgkin mummy lain y ada pglmn sama leh bntu..