Minum Air Gula

Sy pregnant 10week. Hari ni dah minum air gula. Tpi sejam kemudian sy muntahkan semua balik. Klinik bagi 1 gelas air gula. Sy muntah leboh 2 gelas ?. Lepas muntah diarrhea pulak. ? Klinik bagi tarikh lain pulak utk minum air gula balik.

1 Balas

1. Buang mindset yg air gula tu tak sedap. 2. Lepas minum air gula tu, nurse bgtau boleh minum air kosong ja sehingga darah kedua diambil. 3. Set mindset takkan ambik air gula lg. Kena minum betul2 & tahan mual. Ni kan dh nyusahkan diri sendiri ambik air gula 23 kali. 😂 nak berpuasa lagiiii. Anyway goodluck la siss

5mo ago

Tu laa...bkn x boleh minum ape2 ke sis? Even air kosong skali pon...