dear Mommies

Sy preggy 6weeks, sllu skit bhgian bwh perut..baru2 nie dktor sahkn kna jgkitan kuman pundi kencing. 6 ari da full ambik treatment tp sakit xilang lg.. ada cara lain lg yg boleh sy buat dear mommies? Bediri jalan kdg pn xboleh nie tpksa kena papah ngan husband klu pg toilet.

1 Balas

sy faham sis sy pun penah alami dulu sakit yg tak terkata masa awal pregnant apa yg sy buat minum air banyak and minum air kelapa