10 week normalkah?

Hyee ibu2 smuaaa...sy da 10week ..sblm nie sllu skit prtt....kdg baring mgering pon rsa xslsaa...tp skrgg da x rsaa smuaa tuu...ada ka normall tuu xrsa skit da???1 lg 10 week kita da rsa2 grkn bby ka blm?? #ingintahu #firstbaby

1 Balas

Normal sis, dlu masa sakit sbb rahim nak mengembang. So skrg dah kurang atau takde rasa sakit sbb rahim dah besar. 10 weeks belum rasa lagi pergerakan baby mmg dah ada, tapi halus sangat. Tunggu 16 weeks ke atas saya dah rasa dah mcm ada bubble2 dalam perut. Tapi org kata pergerakan baby kalau nak jelas dan kuat tunggu 20 weeks ke atas👍🏻

2y ago

Heartbeat boleh rasa dah sis, mmg dah ada start 7/8 weeks