Ketulan darah kecil2

Sy preggy 13w.. kerap kencing yg sikit2 aka kencing xlawas.. td bila perasan ada ketulan darah kecil2 yg mcm drh period tu tp sgt kecil mcm serpihan2 ketulan berwrna merah pekat seaakn hitam.. apa tu ya? Perlukah sy jmpa doc? Kalau tgk dkt panty xda jg.. risau jg d btnya

2 Balas

Sebaiknya, terus ke hospital untuk dapatkan pemeriksaan selanjutnya ye ☺️ Jgn legah2kan demi keselamatan awak dan juga baby dlm kandungan.

Sebaiknya trus pergi klinik sis.. Walaupun darah sikit