Hai mom Sy nk tanya,Sy da 26mgu,td lpas mnd ada ketulan drh sikit sgt,mcm hbis period,normal ke?😓

Ketulan darah

Hai mom Sy nk tanya,Sy da 26mgu,td lpas mnd ada ketulan drh sikit sgt,mcm hbis period,normal ke?😓
2 Balas

kalau kua drh skit ke bnyk ke sis kene prgi checkup kt hospital. tkt jd pape kt kandungan sis. senang dy nk check and buat scan

Hah ape tu

2y ago

ketulan drh..kecik je..mcm kita masa period kn ada ketulan drh mcm hati ayam tue