ad kencing manis

Sy plik la..doktr ckp sy ad kencing manis tpi sy snggkut mse minum aer gula...Naik smpai 7.1 cm tu tpi skrg sy cek bsp sndr...rndah 3.1 smpai 4.6....doktr x bgi sy ubt Tok kncing mnis pn....cme vitamin saja...rse2 sy ad k kncing mnis siapa ad pgalaman mcm sy please nk taw cgt sbb doktr ckp normal bacaan sy?

ad kencing manis
15 Balas

saya masa minum air gula 5.1 je..tiap bulan cek bsp.. turun jadi 4.7 tapi sy dah kne makan ubat kencing manis... seksa dia pnya effect.. 😅