ad kencing manis

Sy plik la..doktr ckp sy ad kencing manis tpi sy snggkut mse minum aer gula...Naik smpai 7.1 cm tu tpi skrg sy cek bsp sndr...rndah 3.1 smpai 4.6....doktr x bgi sy ubt Tok kncing mnis pn....cme vitamin saja...rse2 sy ad k kncing mnis siapa ad pgalaman mcm sy please nk taw cgt sbb doktr ckp normal bacaan sy?

ad kencing manis
15 Balas

sy pon 8.0 takut jgk laa sbb bru first time kena,sblum mnum air gula ok 4.9 tpi selepas mnum gula naik mendadak 8.0??? esok start BSP

4y ago

IKUT SARANAN DOCTOR , ADA YG MINUM AWAL HAMIL , ADA YG LEWAT .. SO TAK TENTU .. SETIAP IBU TAK SAMA DATE MINUM AIR GULA PUAN.

Sy pun sgkut sbb bacaan 11 tggi. 🤣🤣🤣🤣 Cek bsp tiap2 dua mggu elok je 4..5... Harapw x lekat la lepas mngandung. Nauzubillah

Saya b4 minum air gula bacaan 4.5. Lps minum jd 6.7. Hampir2 nk naik 7 😅

bagi ak normal la tu..sebab tu doc x bg ubat kencing manis..

sy pnye 7.6..tp kk xckp pon ade Kencing manis.masih normal katenye

4y ago

Pelik kk ni 🤔 patut masa puasa bacaan bawah 5.3. After makan kene bawah 6.7. Kalau 7.6 tinggi dah tu