Kandungan Ke 2

Sy pernah mgandung selepas 6 tahun tpi baby tak sempurna tempurung kepala tak jadi.. ( Anencephaly ) masa tu dalam 13 minggu...doc suruh gugur kan.....dn Alhamdulillah skrg mgandung lgi dh masuk 11 minggu...sy nk tanya sapa2 yg ada pengalaman..boleh ke terjadi pada kandungan seterusnya??

2 Balas

Sis jgn skip makan folic acid ya, jaga pemakanan juga. Elakkan fast food/ junk food. InshaAllah kandungan kali ni sempurna sihat.

Hi sy Baru mengandung selepas termination pregnancy krn anencephaly. Boleh I tau puan baby Yang ke 2 sugar ?

5y ago

Jalan terbuka 2cm...air ketuban dh keluar sikit...doc dh tak lah nk selamat kan...