keputihan semasa hamil

Sy nk tnye pendapat Ada x yg kputihan teruk semasa hamil,smpai gatal2...ada x cara nk hilangkn gatal2...sy dh gatal2 lbh dri 5ari...

23 Balas

Cuba berendam dengan air garam yang suam. Garam tu letak sepaket besar campur dengan air suam. Biar garam larut then duduk berendam dalam 30 minit. Saya dapat tips dari bidan saya. Saya ada keputihan jugak tapi tak sampai gatal gatal & then jaga hygiene, guna pantiliner, kerap tukar setiap 3-4 jam. Pergi toilet je tukar.