Keputihan

Hi iibu2 , saya nk masuk 26minggu . Keputihan byk sgt.. smpai gatal2 miss v .. ada x yg tahu hilangkan keputihan.

2 Balas

jaga mkn..jg kebersihan..mkn kna elak mkn mknn y beryis esp roti..mknn manis.bykkan minum air putih..amal mkn yogourt plain.jg kebersihan kerap tukar pantyliner..pilih suar dlm y serap peluh..slps buang air lap bhgian intim spya x lembab..basuh kawasan intim dgn air garam suam or air sirih suam..lps bersama suami terus cuci bersih2

bagitau Dr, nanti Dr akn bg ubat masuk ikut bawah. sy juga pernah kena masa tri ke 2. lepas guna ubat tu terus berkurang keputihan dan tak gatal lagi. keputihan teruk bahaya utk bayi. boleh kena jangkitan atau gbs.