Keputihan dan gatal2

nak tanya sy pregnant anak fisrt tapi keputihan sy teruk pas tu gatal dalam mis v putih tu jadi putih susu mcm tu... bole tlg x mcm mna cara nak hilangkan keputihan dan gatal2 tu risau plak

2 Balas

Sy skrg pregnant week 34, anak 1st keputihan dr kandungan 4week. Dh bnyk kali amek sample.. N dpt ubat insert dr doc. Doc kt hormon sbb pregnant, dh mkn antibiotics pn still berulang.. Kena bnyk sbr.. Kena kerap cuci vagina n sy wat rendaman guna air garam suam.. N rendaman daun sireh.. Blh la legakn utk sementara. But better refer doc utk kepastian mslh kita

G klinik sis

5y ago

Ye, dia akn bg ubat berdasarkan keadaan kita