Perna mengalami keguguran.

Sy nk tnya stu soalan. Sesiapa sni selepas dari keguguran bila dtg haid. berapa hari ka kitaran haid kmu?

12 Balas

Haii..sya keguguran 5/1,1st dtg period balik 1/2..sya period msa tu sikit2 jer darah kluar smpi dlm 14 hari,habis period sya bersama suami pdahal buang luar jer..bila rasa tak sedap hati,sbab perut rasa tegang jer bru sya perasan dah 3 hari lewat period..sya cek upt,tak sangka naik double line walaupun samar..

pernah bln 10 tahun 2019,kes nye janin tak jadi selamat 12 minggu macam tu ulang alik klinik.dalam masa sama saya kene kencing kotor tak lama tu lepas.2 minggu saya sakit perut skali pinggang macam org nk bsalin.terus pergi hospital.turun sendiri 3x tak habis.terus masuk bilik ot kene cuci dari bawah.

Sy kguguran bln 12 tu sis.. Kitaran xtetap ..mula2 3 hr sj haid..26 cycle Pastu period yg sgt pnjang smpi 15 hari darah ckit2 je kluar...doc ckp besanya 3 bln kitaran br normal

4y ago

Sm2 sis...masa gugur tu sy dnc ..sbb xcomplete kluar semua..

Sblm pregnant tu kitaran haid 27-28 hari.. Lps miscarriage 35-38 hari.. 3 bln lps tu, pregnant balik.. Ovulation masa hari yg ke 18

Hai sis... Sy bru lepas keguguran hari ke 28 berpantang..dan hari ke 28 bru sy period semula..klu ikot kitaran haid sy 25 hari...

pengalaman sy lps keguguran cycle jadi 32-35 hari. dtg haid makin pendek dr 7 hari ke 5 hari. skrg hamil lps 6 bulan gugur

Keguguran bulan 10/2019 Period pertma 12/2019 Alhamdulilah, skrang dah pregnant blik☺️ 15weeks..

sy pernah ,tp sy tk dtg period ,alhamdulillah terus lekat ,skrg nk msok 32w

Sy dlm 42hari bru dtg period balik.. masa tu keguguran kndgn 3bln

saya keguguran 19/10/19 . dtg period balik 16/11/19 . (22hari)