Perna mengalami keguguran.

Sy nk tnya stu soalan. Sesiapa sni selepas dari keguguran bila dtg haid. berapa hari ka kitaran haid kmu?

12 Balas

Haii..sya keguguran 5/1,1st dtg period balik 1/2..sya period msa tu sikit2 jer darah kluar smpi dlm 14 hari,habis period sya bersama suami pdahal buang luar jer..bila rasa tak sedap hati,sbab perut rasa tegang jer bru sya perasan dah 3 hari lewat period..sya cek upt,tak sangka naik double line walaupun samar..