Perna mengalami keguguran.

Sy nk tnya stu soalan. Sesiapa sni selepas dari keguguran bila dtg haid. berapa hari ka kitaran haid kmu?

12 Balas

pernah bln 10 tahun 2019,kes nye janin tak jadi selamat 12 minggu macam tu ulang alik klinik.dalam masa sama saya kene kencing kotor tak lama tu lepas.2 minggu saya sakit perut skali pinggang macam org nk bsalin.terus pergi hospital.turun sendiri 3x tak habis.terus masuk bilik ot kene cuci dari bawah.