Macam mana nak tahu kitaran haid selepas gugur?

Hi semua, saya baru lepas keguguran 13/8 haritu . Jadi macam mana nak tahu tarikh haid selanjutnya ? Siapa ada pengalaman , minta jawab soalan saya ya #ingintahu #seriusnanya

5 Balas

Lain orang lain Pengalaman kot. Saya lepas gugur turun darah tu dah stop, dua minggu lepas tu tiba tiba bleeding balik (first period). Lepas darah dah stop tu, lepas dua minggu period lagi. Hormon kita tengah nak adjust balik so memang ada orang yang akan lambat ada orang akan cepat. Semoga semua urusan awak dipermudahkan InsyaAllah 🤲🏻❤️

X sama semua org. Mcm sy gugur hujung bulan 5. Lepas tu awal bulan 7 period. Lepas tu bulan 8 x period. Sbb kecewa buat x tau je la period tu x dtg. Eh rupanya mengandung pulak. Semoga awak cepat recovery semula ye. Take care.

saya punya pengalaman,trikh 21/6 sy gugur ank yg prtme dlm 3--4w cmtu laa...xdtang² period,tibe2 25/7 check upt positif smpai misi dn dktr kt klinik pun binggung mcmmne nk kira trkh priod,alhamdulillah skrng dh nk msuk 3buln

2y ago

semoga dipermudahkan urusan puan,moga2 ada rezeki

Sy keguguran 9/6/2022..9/7/2022 sy period..pastu bulan 8 period x dtg dah.sy tggu 2 minggu dr tarikh delay n alhamdulillah sy pregnant lagi..skrg baru 10 weeks.semoga kali ni baby sihat n selamat

2y ago

Tanda tanda gugur apa ye sis ?

Mcm sy lps ggur, dlm sebulan lebih baru period dtg, then akn follow balik mcm biasa if regular period