Salam hai..

Sy nk tny kalau kita ambik perancang cucuk depo kan lepastu period x normal, lebih dari kebiasaan dan darah pulak setiap kali tukar pad penuh. Boleh x kita bgtau doctor yg cucuk depo ni xsesuai dgn kita.. sy cucuk depo baru sebulan & first time.. ia sangat mengganggu sy tuk solat.. nk tunggu darah stop xtau bila.. jd sy x selesa sangat2

1 Balas

kalau darah dh lebih 14hari boleh mandi wajib and solat mcm biasa.

11mo ago

sy dh pergi kk doc bg ubat stop darah dh habis mkn tp ad lg skit2 darah yg keluar.. maybe take time kot nk stop