cucuk depo

salam. nk tnya. normal ke kalau perancang depo x dtg haid 2 bulan ? dari lepas nifas ? sbb sy first ambil depo ni

1 Balas

yg sepatutnya normal mmg takde period kalau sesuai. sepanjang saya ambil depo dah 4 kali mmg takde period lansung. anak dah setahun lebih belum period lepas nifas

11mo ago

owh ye ke sist x pe lah klau mcm tu. sbb anak sy dh 4 bulan lebih . takut" pula knp x dtg period. sy first ambik perancang depo ni. esok baru nk cucuk yg ke 2 .