Cucuk depo

hai , sy ada cucuk depo Pertama hari 30 kemudian keluar darah titik Now Semakin Banyak Sehari 4 Pad Overnight Penuh.. Normal Ke Mcm tu? dh Semingu Darah Banyak . Niat nk depo sbb xnk period🤣#seriusnanya

1 Balas

tu la biase org depo x period kan atau darah sikit2 je😅 , sis nti kalau lebih dua minggu darah keluar lg , better sis g klinik, tkut x ssuai dgn tubuh. mgkin dia akan suggest tukar prncang kalau di kk. pngalaman sy 3bulan xberenti darah keluar sikit2, terus sy g klinik swasta ambik ubat berhenti darah. pergi klinik kesihatan doktor kate xde penyelesaian untuk hentikan darah tu😑 pdhal blh je kot die suggest g swasta ambik ubt berhenti darah tu. smpai hari ni trauma nk ambik depo😂

8mo ago

Berapa range harga ubat berhenti kan darah sis