Nadi Laju

Sy nk tanya sesiapa yg ada pengalaman nadi laju waktu hamil..sy tgh mengalaminya skrg..doktor nk scan jantung tkt ada mslh...risau sgt hati ni..34w6hari

1 Balas

Saya 🙋🏻‍♀️. Haha. Sampai tahap kene warded. Katanya sy ada tachycardia. Zaman sekolah mmg pernah ada penyakit jantung pun tp dh buat rawatan, jd no problem la. Tetiba doktor kata jantung laju, kene masuk ward. Esoknya pakar round, kita pulak disoalnya "ecg okay tp knp warded?" Dia ingt kita nk sgt duduk ward dkt hosp 😂 Mommy relax je okay. Semoga yang baik baik utk mommy dan baby