Assalamualaikum

Siapa ada pengalaman nadi tinggi dan jantung laju masa pregnant ni? Please respon, saya tgh pregnant 34weeks tp tiba nadi selalu laju jaaa, #pleasehelp #firstmom #bantusharing

1 Balas

hb awak rendah ke?? rasa cepat penat tak? klau laju sedikit tu biasa lah sbb dua badan nak pakai darah tu. klau laju bnyk smpai jd pusinh kepala tu kena bgtahu nurse n doktor cepat. bahaya nnt

1y ago

Hb 11.8 saya xrasa pening or apapun cuma mukin sbb saya selsema skrg jdi badan pun lembik jaaa, cepat penat tu yaaa sbb perut dah makin besar kan