Nadi laju

Sy nk tanya..ada x sesiapa kat sini pernah kena mcm sy..nadi laju lbh 100..doktor kk ckp x normal lbh 100..tp baru2 ni je yg kena..skrg dh 33week 5 hari...risau pulak doktor ckp kalau nadi laju tkt ada mslh jantung..

3 Balas

sy baru ni pun nadi laju 111 sy kata myb sy pnt bjln kot dr parking kete nk ke klinik tu.nurse suh relex dulu duduk kasi tenang dulu

sy pernah nadi over 100.. Dr sarankan bnyak minum air kosong.. takut ad jangkitan kuman dlm paru2..

Saya sis. smpi admit spital. lepas beranak da ok da.

3y ago

xde plk. mse warded juz bed rest ja. semoga dpermudahkan urusan sis. aamiin