Degupan jantung laju

Hi mommies, Ada tak kat sini yg degupan jantung laju tk henti²,sesak nafas,nadi laju. Saya baru²ni buat ECG.Result ok tpi tulah laju. Masa sy check up kt KKIA tekann nadi sy laju 125.Before ni tk pernh pun tekann nadi laju sgt. Tpi sjk masuk 18-32 weeks nadi tu laju. Lepas ni kena buat ECG, FBC kt klinik pakar. Sy takut sgt sbb sy risau ini menjejaskan kandungan sy.Apa penyebab degupan jantung laju ni. Adakah dri pengambilan kafein? Ada sesiapa yg tau? #firstmom #pleasehelp

1 Balas

kemungkinan disebabkan penat atau hb low pon ada jugak .. mcm sya , kena warded semalam tpi baby ok je .. mak nya yg x ok😂 doc pesan jgn buat keje penat sgt , air suam kena rajin mnum laa .. sya ada thalasemia so hb payah nak bagi cntek

1y ago

yeke , sya pon slalu mandi waktu mlm x da lak laju nadi