baby

Sy nk tanya.. Semalm pergi klinik untuk scan dengupan jantung baby.. N nk confimkan baby dalan kantung .. Semalam kalau ikut kiraan sy , dah 9 week.. Tapi dalm buku pink tulis 13 week.. Jadi yg sbernya 9 week lah kan? Takut masa borak2 tu.. Dia tersalah tulis.. Sbb borak gan dia smlm ada doktor ckp.. Kandungan baru lagi.. 13 week ke atas baru lah awak boleh rasa tenang.. Sbb peratus untuk keguguran ni kurang.. Skrg kena jaga elok2 ..

1 Balas

1st day last period sis bila?

5y ago

Klu ikut kiraan period btul la tu sis 9w. Nanti sis rujuk nurse semula, bagi tau last period tu. Nurse salah tulis la tu