BAYI 9 WEEK

Baby 9 week ..normal ke ,belum ada dengupan jantung lagi ...biasa berapa week dah dengar dengupan jantung nya .. terima kasih 🥰

2 Balas

Skrang sy dthan wad puan. sbb bleeding ...dktor scan kantungnya ad .baby pom kecik lg katanya ...tu yg x dpt dega dgupan jntungnya ...doakan sy ya puan 🥰 insyaallah...lpas kluar wad sy akn k klnik swasta untk kpstian .kalau ad kna djaga .kalau memg da ksong nk cuci jee .trma ksih

Selalunya 9 week dh ada degupan.. Tpi bru kntung la. Pendapat sy, cbe try scan klinik swasta lain.

5mo ago

dktor scan nmpak kantung tp belum nmpak jntung ..dan dega nurse2 borak bgtaw baby ad cuma sy spotting bleeding .ni da ari k 5 bleeding kuar drah sikit2 ..nnt 10 week kna scan lg