Nak Tahu Scan baby KK

Assalamualaikum nak tanya.. tiap kali chek up misi tny ade rase pergerakan xlg.. sy cakap belum.. pastu dia ckp kalau ada kite boleh tu..(lupe plak nk tanya apa) mksdnye ape ye? nak scan ke ape? sbb sy last scan mase mula2 buka buku pink 10 week.. skrg dah 21 week..rasa baby gerak start akhir 19 week.. jadi balik checkup tu baru rasa baby gerak.. #ingintahu #firstbaby

1 Balas

Masa yg nurse tanya dah gerak tu, dlm 18-20w ada scan tak? Biasanya doc kk akan scan antara tempoh 3 minggu tu kalau ada check up.

2y ago

okey2.. paham.. hehe.. malu la tu nk tunjuk