Keliru bila waktu subur sebab opk beberapa kali line pekat

Sy keliru..sy check opk start slps habis haid dan dpt positif beberapa kali..adakah sy dh subur atau yg line pekat cd24 br nk subur?

Keliru bila waktu subur sebab opk beberapa kali line pekat
8 Balas

sy rasa awk pregnant..klu oeriod regular cd25 tu da boleh cek upt kot sis..sbb cd 19 tu da subur

3w ago

mksdnye sy cd25 br nk ovulasi ke?sy kena brsama suami atau x ye?sbb sy tgh ttc