hi mummy

sy nk tanya 29/3 ni kena cucut ank sy untk 4bulan tp sy risau la nk p klinik..skrg kan wabak covib 19.. mcm mana yer ank kena pakai mask juga ke...sy punya risau ni xtaw nk habaq la..klu sy col nurse suruh tangguh ari lain blh x ye..

2 Balas

mostly nurse tak kasi tgguh tarikh sbb nanti tlampau crowded bila PKP dh berakhir.. tkpn try call KK.. klu dpt tu means luck

Try call..tp baby tak payah pakai mask kot kecik lg takut sesak nafas pulak