hi mummy

sy nak tanya ank sy 4bulan...sy tgk makin ari ank sy dh kurng isp susu dh..berat bdn pun makin turun...sebelum ni isp susu habis sebotol... skrg isp susu pun xabis...pastu dya aisyik keluar air liur je pastu dok kemam mulut...tido pun kejap2 je...pastu mlm ni sy try cek dlm mulut dya dekat atas langit tu belah kiri ada putih2 langit dya..maybe dya sakit mulut ka xtaw la...cm na ye sis ank sy ni sakit mulut ka cm na...sbb isp susu pun xbnyk dh..air liur trkeluar je...klu xda apa2 sy nk p klinik esok..

1 Balas

Nursing strike lah ni. Lelangit baby ke putih2?

4y ago

Tak kena lidah kena lelangit lah tu. Baby mesti Tak selesa. Cuba awak bersihkan. Mana tahu