hi mami

sy nak mintak doa semua agar ank sy cepat sembuh kena jangkitan demam chiken pot... ank sy baru 12ari...?harap ank sy cpt sembuh dri penyakit nie...sy xblh tgk ank sy duk cucut je..habis kedua tgn dya...dya kena chiken pot ni pun...berjangkit ngn nenek dya...mase sy baru je dicaj balik dri hsptl. ...berpatang kt hosptl jela sy .....tido xcukup ank pula xtido mlm asyik berjaga je..nasid la tmpt luka tmpt czer sy ok...xasa sakit teruk sgt...kadang2 sy nangis juga la..sy xmau duduk hsptl lama2..demi ank sy kena kuad..semoga ank sy cpt sihat mcm biasa...sapa sgp tgk ank sakit kn..sy baru je bergelar jd ibu ank pertama...perasaan jd seorng ibu tu mmg perik tgk ank pula xsihat lg la risau...keja nk nangis sama ja tgk dya nangis kuat sgt mase time dya kna cucut...emm dugaan sungguh la ari nie...?

1 Balas

Semoga Allah beri kesembuhan yg baik utk anak mami 😘 Mami kne stay strong okayy, supaya baby pun jadi kuat macam mami☺️😊