Warna peach unisex

Sy nk beli tilam baby. Scan girl tp tkot keluar boy, so decide nk pilih warna unisex.. Kalau warna peach adakah sesuai ye utk unisex?

21 Balas

saya scan first boy dh beli tilam warna biru pastu scan lagi girl pulak..berserah je lah🤣🤣

saya pulak beli kaler soft blue.. tp corak bunga hahaha boleh tu boy or girl 😂

tilam anak sy warna warni. yg sulung girl, 2nd boy. pakai je yg sama. mudah

anak saya dulu boy tapi pakai tilam & bedung warna pink 🤭 pakai beli ja.

Hijau Turqoise atau Biru turqoise sis nmpak unisec

Sesuai je warna peach if unisex. Soft je warnanya

Boleh jaa,,bby sy pernah pki peach😆😆bby boy

warne mint pun sesuai je baby perempuan lelaki

White, soft brown, grey , soft yellow

Klo sy okay je 😁😁😁