Warna peach unisex

Sy nk beli tilam baby. Scan girl tp tkot keluar boy, so decide nk pilih warna unisex.. Kalau warna peach adakah sesuai ye utk unisex?

21 Balas

sy dulu pon xtaw nk beli warna apa sbb xtaw jantina. pastu nk kaler hijau tp payah naw nak jumpa corak yg cantik. last2 sy beli kain cotton corak yg sy suka, beli kain minky dot. jahit sendiri. puas hati

utk tilam wrna apa2 pun xkisah...klau nk ikut rsa betul2 ssuai utk unisex wrna maroon,merah,hijau,navy blue,grey,kuning n putih mcm tu laa...klau pink purple,n peach ssuai utk bby girl sbb wrna lembut,

try warna hitam sis..baru mafia😎😂🙏gurau je... kalau pink n biru dikelaskan sbgi warna utk perempuan dan lelaki, bole je amek kaler lain..coklat ke,maroon ke,hijau ke,orange ke,mustard ke..

2y ago

I like u sis. Hahaha. Sy pun survey tilam warna hitam tp x berkenan pula design die.

ok je awak. kalau sy, sy pilih yg mata sy berkenan. sbb tak nak tipikal baby girl je pink, baby boy je biru. hehe. beli yg dua2 boleh pakai. nnt next2 baby pon boleh guna lg.

sya pun sis beli tilam warna peach juga ..baju peach 🤣 ...sya ready bju baby sya untuk labor room pun peach🫣🫣sbb scan baby boy tpi mcm baby girl juga doc ckp

saya plan nak beli warna nude / grey / white. tak kisah la boy ke girl ke boleh je pakai takda masalah. jd masalah bila kita terlalu fikir je hehe

peach dia more mcm nak ke arah soft pink atau orange .. rasa nya x da masalah utk unisex .. sya pon ada beli jugak kaler peach baju pnya ..

boleh try purple atau soft brown peach pun takde masalah sis 🤭 saya dulu pun dilema mencari warna tilam. last2 ambik warna selamat je

baby ni pakai la warna apa pun tak kisah. org dewasa je suka buat susah😂

2y ago

kan...setuju..xda pulak bila pkai pink ank jadi xsihat setahun...hihihi

Kalau sy. Sy akan pilih warna nude2. Off white ke. Navy blue ke maroon ke. sbb sesuai utk boy and girl 😇