Hi mommy..

Nak minta pendapat,sy ada lagi 2 bulan nak bersalin..tapi 1 barang baby xbeli lagi, haritu doc kat kk scan dia cakap maybe baby girl sebab kaki kepit..next doc nak scan lagi 28/3.. Rasa nak beli barang baby warna unisex ..biasa mommy2 yg beli unisex pilih warna apa sesuai..kalau ikut sy nk warna pink je semua sebab obses warna pink😂

1 Balas

pd pendapat sy dh lewat tu masih xsediakan brg baby..belila warna unisex mcm putih kuning purple biru merah.xsemestinya ada warna utk bny girl je..stnby la sikit kdg kte xtahu baby ni..takut keluar awal ke ape..sory cume ingatkan je