Pemilihan baju sesuai untuk unisex

Saya baru nak start beli baju baby skrg ni 26 week tapi jantina baby masih samar2..ada cadangan warna selamat untuk beli baju baby

5 Balas

kalau saya nak beli yang unisex saya elakkan warna pink dan purple hahaha , selain daripada dua warna ni saya beli tapi untuk newborn jangan lah dulu beli yang ada apa2 corak .. boleh beli yang kosong je dulu sebab taktau jantina kan nanti next baby boleh guna lagi ..

beli je warna pape. biru pink purple ijau kuning putih hitam coklat oren. eh. pilih jela mne yg berkenan kt mata mommy.

2y ago

rambang mata tgk lawa2

Kalau saya beli je warna putih corak biar biru ada hijau ada pink ada merah ada. Putih dua2 boleh pakai. Hehehe

warna kelabu,hijau,coklat,kaler pastel cantik jgk

warna putih