Spotting..

Hi, sy nak tny. Sy kandungan baru 4weeks. Check upt mmg +ve laa. Rezeki kali ni selepas gugur tahun lepas. Td sy check ade spotting coklat2 dekat underware sy. Normal atau tidak ye? Bukan ape. Sy sgt2 risau selepas keguguran tempoh hari. 😥

9 Balas

Saya penah jadi tapi sehari tu je , kluar darah mcm warna coklat tu , mcm darah nak habis period , mmg terus ke klinik sbb masak tu dlm 5w , and doktor check takda apa apa , doktor ckp proses penempelan seketul daging tu mmg akan ada spotting tapi if sampai berminggu and sakit perut yg teruk kene cpt cpt pergi check

1y ago

doktor pon ckp mcm tu. sya punya keluar ketul² besar tpi alhamdulilah 2 kali je kuar