Darah Coklat Didalam Miss V

Hi sy nak tanya, sy dah delay period selama 6 hari.. Dn xde tanda2 period nak dtg seperti slu.. Biasanya bila period dtg je msti akan terasa mcm darah beku nk keluar... Tp kali ni xde pun.. Dan td nak amik wudhu' utk solat asar, sy istinjak dlu.. Dan sy perasan ade darah coklat cair didalam lubang Miss V sy.. Dan biasanya kalau kebiasaan sy period, darah pd hari pertama akan cepat turun bila sy bersihkan Miss V.. Tp yg ni mcm spotting..sy risau sy hamil.. Tp sy check upt, dah dua kali... Negative.. Sb sblm ni sy gugur, berlaku spotting sbegini dan janin terus gugur.. Ade spe2 yg berpengalaman mcm sy? Ape perlu sy buat?

1 Balas

Pegi klinik sis.. Minta scan perut, sbb period delay.. Kdg baru pregnant ni dia masih negative 😊

5y ago

Okay.. Nti sy try g klinik.. Cuma skrg ni agak risau.. Andai period, knp darah yg keluar ni xmcm biasa.. Dekat dlm je.. Kt pad xde pun..