URINE TERLALU PEKAT

Hi. Sy nak tanya. Sy perasan urine sy terlalu pekat setiap kali buang air kecil. Kandungan sy baru 8-9weeks. Sy belum bukak buku sebab tunggu date appointment. Tapi sy risau tak sedap hati tengok urine macam tu. ape perlu sy buat? Ini kandungan pertama sy, bantu sy 😢

2 Balas

Sy pon xbrp Lalu minum air masak. bila bukak buku sngkut kencing kotor. bila doc thu sy Ada Alah. dia suruh try air plus lemon ke. barli. next appointment kalau ada bru on antibiotics

Byakkan minum air or air barli

3y ago

Hi. Thanks reply. sy dah cuba minum air bali & air masak. Tp sy kena alahan teruk. Minum / makan sy muntah balik sampai sakit tekak 😢