Sakit perut

Hi mummy semua, sy nak tanya. Jika kita sakit payudara dgn sakit perut. Berapa lama ya line upt nk positive pekat? Selalu ya delay period ke akan line pekat? Sy dah cuba tapi line kabur. Dah kah terlalu awal kandungan? Sy risau Jika saya pregnant. Sebab sy berkerja. Risau terbuat kerja berat#ingintahu #pleasehelp #firstbaby

1 Balas

Hai. 4-5 minggu kemudian akan dpt double line pekat sis utk single pregnancy. Utk keselamatan jgn sesekali buat kerja berat semasa ttc.

3y ago

Oh, tak tahu sis sbb sy tak ada bleed masa awal2 pregnant. Bykn berehat.