confius ..

Hai , sy nak tanya .. bulan ni sy lewat lagi period da masuk 5hari . Hari ke3 lewat , check upt negative . Tapi subuh tadi sblm nk solat subuh sy tgk pantyliner ade coklat sikit .. bila lap tade plak .. sy try pakai pek , tp tade darah pon sampai skg .. sejak kahwin ni period sy mmg ta teratur .. cuma sy nk tanya darah implantasi kuar sblm due period atau dlm waktu period ? Mcm mane nk bezakan antara period & implantasi ? dan mcm mne nak solat dlm keadaan begini ye ?

1 Balas

Depands pda hari subur. Klau cth subur hari ke 23, so ad kemungkinan 3/4 hari slps tu. Dan x smua org alami keluar darah ni.