spotting ke period

mcm mana nak tau spotting atau period ye?.. da 3 hari keluar coklat.. hari first keputihan campur darah sikit je.. kedua ketiga keluar coklat je.. sy biasa period hari first darah banyak penuh pad.. mual ada.. buat test tp pakai yg murah negative.. biasanya cramp teruk kalau period.. ni tada rasa cramp sgt pon..

5 Balas

Cek upt. Kalau negatif, maksudnya tu period. Darah dah keluar lebih dari 24 jam. Saya pun pernah period keluar spotting je selama 7 hari. Tak pakai pad pun takpe sebab terlalu sikit. Masalah hormon.

Kena cek upt tuk double confirm.. sbb kuar koko2 tu pun maybe nk period.. maybe kalini hormon awk kurang stabil.. pe2 pun cek upt

kalau tak percaya UPT murah, cuba guna dip n tell. kalau still -ve, most probably period.

klu sye, sblum period memg akn klua coklat2 sikit.. lps tu bru klua darah...

Period dh delay berapa hari? Masa buat upt tu?

5mo ago

Saya pernah macamni, rupanya time tu implantation. Cek memang negatif, selepas sedar dah missed period baru upt double line clear.