Tompokan darah

Hi mommies. Tumpang tanya. Sy last period 17hb june. Tapi pada 2hb tu ada tompokan darah sikit. Bila bersama suami tu,ada sedikit darah jg. Tpi cair. Dan tak sakit bila bersama.. So semalam lepas bersama suami tu,sy ke tandas cuci miss V. Sy hairan ada ketulan darah kecil je. Macam darah beku je. Siap sy pegang lagi untuk memastikan darah tu keluar dari miss V ke tak. Takut silap. Ikutkan period 23hb ni. Sekarang ni pinggang sy sakit sangat. Sakitnya tu sampai ke punggung. #ingintahu #bantusharing

2 Balas

Hai, maybe tanda nak period tu sis. Nanti tunggu & lihat ia diikuti period tak. Kadang-kadang selepas kahwin hormon berubah so period pun berubah tak datang pada tarikh yg sepatutnya datang seperti masa anak dara dulu. Samada period terawal/terlambat datang tu normal janji period datang setiap bulan kata doktor pakar O & G.

test upt or sis risau rjuk doc trus