Darah Coklat Di Dlm Miss V

Hi, sy nk tnye, sy ttc.. Tp dah delay 6hari period... Sy dh check tp negative.. Tp hari ni ade kesan darah coklat cair di dlm miss v sy.. Biasanya klw period, sy akan trasa mcm ade darah beku nk keluar di hari pertama period.. Tp kali ni xde rase ape2 pun... Bila sy nak amik wudhu' td.. Sy istinjak dn perasan ade darah coklat didalam.. Seolah2 spotting.. Tp tak mgalir.. Slunya klw period, bila sy bersihkan miss v, dia akn mula mgalir sperti biasa dlm 5minit kemudian.. Ade tak spe2 berpengalaman sprti sy.. Sb sy risau sy hamil tnpe sedar.. Sb upt test negative.. Sb sblm ni sy prnah spotting mcmni.. Dn kemudian kndungan sy gugur.. Sy risau..

1 Balas

Dulu sye pun pernah mcm tu, kadang2 klau pregnant tpi TERLAMPAU BARU, pregnancy test xdpt kesan tu psl negative. So suggestion sye, tunggu a week mcm tu, klau masih tak period, then test balik. 😊 Hope this helps.

1y ago

brpa mggu Bru dtp upt pstve sis?😊