bleeding

Sy nak tanya... Normal ke dah seminggu lebih sy masih bleeding... X banyak tp hari2 mesti ada... Tp x ada sakit pinggang dan bawah perut pun... Warna darah coklat2 MCM tu... Hari ni petang baru sy Ada appointment doctor lagi... Sy risau ptg ni kalau scan doktor ckp x ok... Minggu lepas scan dah ada janin dan jantung... Harap2 x ada apa-apa yang serius... ?

2 Balas

Semoga kandungan sis sihat sentiasa..bnyk kn rehat.jgn angkat benda berat.. #IbuJagaIbu

Saya pun bleeding. Mcm darah period. Kejap coklat kejap ada merah sikit2 😢