pregnant 7 weeks

Sy skarang tgh preganant 7 weeks,masuk ni da 3 hari bleeding,x bnyak tp sikit2,fist day bleeding warna brown,then doc ckp kalau bleeding banyak smpai 1 pantyliner n sakit perut baru dtg..skarang ni,sy x bnyak cmtu,cuma sikit2 then perut rasa sakit mcm sengugut..bole jd ke tu simptom2 janin baru nak menempel...sy risau sbb sy penah gugur 2 kali sblm ni?

1 Balas

Pergi check hospital dah ke sis? Hospital lebih details dari klinik.. Semoga baby sihat dalam kandungan..

5y ago

Xde rezeki sy...doakn sy terus kuat