Bleeding dan scan perut nmpk kantum shj

Saya baru sudah scan perut... Doc ckp hnya ada nmpk kantum sahaja... 2 minggu lagi pi check up blk tgk.. Sbb dah 3 hri Bleeding... Tpi x bayak pun darah keluar.. Hnya sikit2 je.. Harap2 x ada apa2 la yg berlaku... Sy rasa risau sgt ni.. #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing #seriusnanya #1stimemom

2 Balas

Ikut scan 5minggu

3y ago

Doakn sy ye... Semoga baik2..

bpe minggu hamil

3y ago

bukan kantum dik kantung ..biasa awal2 mmg xblh detect..nnt usia baby da 8weeks blh la dtg klinik scan lagi..tahniah ya