hospital kerajaan VS hospital swasta

Sy buntu.. tolong sy 😥😥 Sy nak tanya kenapa bila kita bagitau kita nk deliver kt swasta semua bg feedback negatif.. Antaranya: "Anak first xpayah la pergi swasta, risiko tinggi.. apa2 jadi kena forward pergi hospital kerajaan jugak" Memang semua macam tu ke? Suami sy kerja yg panel PM Care.. memang swasta cover dari sebelum sehingga selepas bersalin..sampai anak ke 5 cover.. sebab tu sy cadang nk pergi swasta la dah dapat kelebihan tu.. Sy buntu nk pergi swasta ke kerajaan.. tolong sy 😥

16 Balas

g je swasta sis. lg2 time covid ni g hospital kerajaan husb tkleh teman.. huhu., sy pun cadang nk g swasta walaupun ni baru anak 1st..