Sunat bayi perempuan

Hi ibu ibu. Nak tanya siapa ada pengalaman sunatkan anak perempuan? Umur berapa paling sesuai utk sunatkan baby perempuan ya?

1 Balas

ms sy dlu anak lahir prem 34 weeks.. doc suggestkan ms umur dia 3 bulan .. jd sy sunatkan ank sy ms umur 3 bulan..ms tu pn bdn dia dh bsr sikit doc kata senang nak handle kalau ank kecik sgt dia kata tkut nnti trlebih potong... tu dia prefer ms ank 3 bulan... ada sesetengah klnik anak umur 1 bulan dah boleh sunatkan dh... puan blh try tnye klnik brhampiran bagaimana ...mg dpmudahkan segalanya..aamiin

6mo ago

ank sya 2 bulan