Sunat baby

Siapa ade pengalaman sunat baby girl or boy.. umur baby yang sesuai, cara penjagaan baby dlm tempoh penyembuhan, berapa lama nak sembuh, dan risiko.. sy ingat nak sunat next child mase baby.. senang..#ingintahu #seriusnanya #pleasehelp #bantusharing

3 Balas

Sy sunat anak sulung baby girl masa umur sebulan lebih. Prosedur sekejap sangat x sampai 5 min. Baby nangis kejap je. Darah pun sikit je keluar. X perlu penjagaan yg spesifik pun. Janji kebersihan je. Terus tukar diapers baby bila dah penuh supaya baby kekal selesa

Pnglmn sunat bby pmpuan, sy buat masa bby 6 bulan. Prosedur sgt sekejap, xsmpai 5 minit. Bby xsempat nk nangis pun. Lps sunat terus bawa berjalan, Alhamdulillah bby baik2 sahaja. Cuma tmpt sunat kena be careful sahaja, nk bersihkan kena hati2, pkai air suam. Tu sahaja

saya sunat baby girl masa umo baby 2bulan. doctor ckp buat macam biasa sahaja. xperlu penjagaan apa2.☺️